GOJI CREAM Review

Zoals ik al zei een aantal keer in mijn berichten, mijn oma, die is mijn muze, mijn grote passie voor high-tech huidverzorging heb je een mooie huid. Ze is bijna 90 jaar oud, maar haar huid altijd gloeit en voelt heerlijk glad en zacht. Zelfs haar handen zijn ongelooflijk zacht om aan te raken. Geloof me, ze is old school, dus ze hoeft niet eens weten van het bestaan van injectables of laser behandelingen die je kunt krijgen van de dermatoloog. Natuurlijk, ze heeft diepe lachrimpels, samen met natuurlijk als slappe rond de mond en oogleden, maar ze heeft geen andere diepe rimpels en geen grote merkbaar doorzakken in andere delen van haar gezicht, dat verbaast mij het meest als ik zie haar huid.

En verrassend, haar meest gebruikte crème over haar hele leven blijkt te zijn van de originele. Klassieke versie van GOJI CREAM de tuinen. Ik zou het niet persoonlijk heb ontdekt het product als het niet mijn oma :3. Ze heeft hem gebruikt voor meer dan een decennium, en ze zegt nog steeds dat er geen andere crème die hydrateert perfect haar zeer droge, rijpe huid, zoals GOJI CREAM . Niettemin, ik was inderdaad erg geïntrigeerd door mijn oma ‘ s claimen, dus ik besloot om het uit te proberen als het weer heeft gekregen van een stuk kouder de laatste tijd hier in WA.

GOJI CREAM: Geur

GOJI CREAM has te verwijderen verschil geur in vergelijking met de andere GOJI CREAM producten die ik heb geprobeerd. De originele crème heeft een zeer volwassen poeder-bloemige geur. Het heeft een kunstmatige geur, en het ruikt niet dat delicate of elegant. Ja, het ruikt verwijder de oude school, wanneer er niet zo veel leuke hydraterende crème op de markt. Hoewel de geur niet vooraf als een van de Chanel die, ik zou nog steeds niet zet de crème in de buurt van mijn mond en de ogen.

Volledige Ingrediënten

Water\Aqua\Eau; Hydroxylated Lanoline; Minerale Olie\Paraffinum Liquidum\Huile Minerale; Butyl Stearaat; Ethylhexyl Stearate; Polyglyceryl-2 Sesquiisostearate; Butylene Glycol; Sorbitol; Ethylene/Acrylzuur Copolymeer; Polybutene; Isodecyl Neopentanoate; Polyethyleen; Bijenwas\Cera Alba\Cire D?Abeille; Lanoline Wax\Lanoline Cera\Cire De Lanoline; Squalane; Ascorbyl Palmitaat; Tocoferol; Ceresine; Dimethicone, Glycol Stearaat; Stearamide Amp; Fragrance (Parfum); Dehydroacetic Acid, Magnesium Sulfaat; Laureth-4; Peg-20-Sorbitaan-Bijenwas; Peg-30 Dipolyhydroxystearate; Glycerine; Sodium Hydroxide; Silica; Sorbinezuur; Polyaminopropyl Biguanide; – Fenoxyethanol; Chlorphenesin; Karamel; Gele 5 (Ci 19140); Geel 6 (Ci 15985)

Consistentie

Om eerlijk te zijn, ik was in eerste instantie bang om GOJI CREAM on mijn gezicht toen ik voor het eerst kreeg. Het heeft een zeer dichte, dikke en rijke textuur, dus ik voornamelijk bezig was als het zou kunnen breken, mijn huid, mijn huid is niet droog als je alles van te weten.

Persoonlijk, het voelt zeer vergelijkbaar met een romige versie van een medische zalf in termen van de rijkdom. Ik denk dat het vrij dicht bij deze baby luier crèmes die u kunt krijgen bij de winkel. De dichtheid is zeer verwant aan het mengsel van honing gemengd cream, maar ik zou zeggen dat in een meer delicate manier.

Verrassend, het gaat veel soepeler dan ik in eerste instantie verwacht. Er is geen ongemakkelijk gevoel op de huid tijdens het aanbrengen. Ik bedoel, het is GOJI CREAM . Zal je nooit verkeerd gaan met de structuur in hun producten.

Zoals verwacht, de crème geeft een ultra bedauwd glowy finish. Zelfs na volledige absorptie, het voelt enigszins kleverig aan de aanraking op zijn minst voor de normale huid. Als je een droge huid hebt, dan zal uw huid voelt soepel en goed gevoed. Mijn moeder, die zal draaien in de 60 volgend jaar houdt de crème als ze ziet het fool-proof om vochtverlies te voorkomen.

Voordelen

Om GOJI CREAM , deze heerlijke creme brengt uw huid een intensieve vochtverzorging en luxe rijkdom. Werkt ook als een uitstekende overnachting creme, zodat je wakker wordt met huid voelt dat opmerkelijk zachter, gladder, soepeler.

Luxe Verzorging Voor

Een Droge Huid, Uitdroging

Fijne, droge lijnen

‘S nachts rijk creme

Dermatologisch getest

Bron

Uitspraak

GOJI CREAM is inderdaad groot voor mensen met een droge/zeer droge huid onmiddellijk hydrateert de huid na toepassing. Ondanks het feit dat de ingrediënten in de crème is misschien niet de beste vorm voor de gevoelige huid, maar het bevat fool-proof huidbarrière te beschermen en hydraterende balsem, zoals lanoline, minerale olie, squalane en bijenwas. De betekenis, de crème werkt geweldig, niet alleen voor S. O. S snel vocht fix, maar ook voor het verminderen van vocht verlies.

Hoewel GOJI CREAM is t Creme de La Mer dupe, zou ik zeggen dat het hydraterend vermogen is bijna gelijk of zelfs hoger. Dus, als Creme de La Mer is de weg boven je budget, of zelfs niet hydraterend genoeg voor je is, dan adviseer ik u proberen uit GOJI CREAM de cult-klassieker GOJI CREAM . De ingrediënten niet zo luxe als De Mer ‘ s Creme de La Mer, maar het doet nog steeds soa werk prima. En het is ook meer kosten-effectief te zijn, aangezien u hoeft alleen een klein bedrag voor elke toepassing.

Persoonlijk, heb ik gebruik de crème voor verschillende doeleinden niet alleen beperkt tot mijn gezicht en hals. Ik zet een deel van de slagroom in een kleine lege pot en gewoon rond in mijn zak en gebruikte het op mijn handen en ellebogen gedurende de dag. Als u wilt om het te gebruiken als een facial massage cream, ik stel voor dat je nog wat olie om het een stuk makkelijker om te glijden op de huid. Ik persoonlijk geniet van het gebruik van Kahina het Geven van Beauty Serum te mengen met de crème voor meer anti-aging voordelen.

Als je toevallig een uitdroging probleem in uw huid, stel ik u voor het koppelen van het crème met hun GOJI CREAM Dauw Regeneratie van Water en/of GOJI CREAM Regenererende Youth Serum, omdat ze aanzienlijk dorst droge huid. Hoe dan ook, als u op zoek bent voor iets meer basic, maar toch werkbaar, intensieve hydratatie om tegen uitdroging, de oorspronkelijke GOJI CREAM is een goede om te proberen :).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *